Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


fredag 22 juli 2011

-> Lapinlahti

Nimi muistuttaa minua yhdestä ainoasta paikasta. Paikka oli pelastukseni, vaikka inhosinkin olla siellä. Jälkikäteen olen hyvin kiitollinen, että siskoni ja isäni pakotti minut sinne. Siitä on nyt hieman yli kolme vuotta kun pääsin sieltä pois, mutta ei ole päivääkään kun en ajattele sitä tai taistele sen kanssa. Elänkö sen kanssa loppuikäni?

Nyt voin paljon paremmin, mutta en ajattele vielä normaalisti. Onneksi en ole enää niin pakkomielteinen. Vielä pari kolme vuotta, niin luulen että ajattelen suurimmaksi osaa vain kun kestävyysjuokija enkä kuin sairas.

Eli Lapinlahdesta. Tämä Lapinlahti on kaunis ja rauhallinen. Ei ahdistusta eikä hunoa oloa. Täällä minä viihdyn. Sunnuntaina on 3000m kilpailu. Luulen, että saan nautiskella siitäkin juoksusta.

Hyvää yötä! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar