Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


tisdag 19 juli 2011

Augsburg

Augsburg on nätti kaupunki. Se on persoonallinen ja charmikas. Lari asuu lyhyen kävelymatkan päässä kaupungin sydämsestä. Hän asuu joen ja "Stadtwaldin" lähellä, niin täällä on oikein hyviä lenkkipolkuja. Joen rannalla olen vasta juossut, kun tämä flunssa on nyt hieman vaivannut.

Eilen pidin urheilusta vapaapäivän, ei vaan fyysisesti vain psyykkisesti. Teki aika hyvää. En miettinyt tai suunnitellut mitään etukäteen, vaan menin Larin mukana. Herkuttelin myös päivän mittaan asioita mitä en ole syönyt vuoteen tai jopa vuosiin. Joskus näin. :) Illalla olimme vielä todella hyvässä ravintolassa syömässä. Die Ecke nimeltään. Hieno ravintola, mutta he olivat onnistuneet luomaan hyvin viihtysän tunnelman sinne. Jäykkyyttä ei ollut havaittavissa. Viinilista aika hulppea. Minä join toki vain lasillisen keskitäyteläistä melko hapokasta viiniä. En muista nimeä nyt, mutta olin tyytyväinen valintaani. Harmittaa kun en osaa tunnistaa kaikkia eri armojea tai makuja jotka maistan viineissä. Maku ja tuoksu ovat niin vahvat, mutta en vaan osaa nimetä niitä. Höh.

Tänään sitten tein meille aamupalaa ja sen jälkeen Lari lähti töihin. Nyt vain lepäilen ja myöhemmin menen juoksemaan kevyen 15km lenkin. Ehkä.

Nyt 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar