Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


lördag 24 december 2011

Merry Christmas! :)
Sunny Regards from Potcheftsroom, South Africa

3 kommentarer:

 1. MOI NINA! Löysin sun blogiin jokin aika sitten ja ihanaa lukea että treenit sujuu ja motivaatiota löytyy, ja eritoten treenien analysointi jälkeenpäin tänne on suorituksen ja kehityksen kannalta erittäin hyvä idea :) ajattelin vaan toivottaa hyvää joulua ja leiriä sinne lämpimään (täällä sataa vettä taivaan täydeltä ja +4c, elämäni joulu.. :D)

  JA heittää ilmaan pienen ajatuksen! .... Tuu keväällä tai ihan millon vaan jos sulla vaikka palaa käämi kiinni Vaasaan tai on jakso jollon pieni motivaatiobuusti ois tarpeen Linköpingissä! Nyt varsinkin vähän selattuani sun blogia luulisin et se vois olla sulle hauska kokemus :) täällä on läjäpäin motivoituneita sekä kovavauhtisia treenikavereita yliopiston tuen vuoksi, ja mikä parasta joka päivälle yliopiston järjestämä (laadukas) yhteistreeni, puhumattakaan niistä treeneistä joita juoksu-&suunnistus studentföreningar (en tiedä mmitä on suomeks:D) järjestää. Juoksuvalmennuksesta vastaa Peter Holgersson, joka valittiin (ellen ihan väärin muista..) vuonna 2008 Ruotsin parhaaks juoksuvalmentajaks (ja se on myös tosi söpö, niinkuin monet muut ruotsalaiset pojat hehe). Pointtina tässä siis, että ne tietää myös minkä kanssa ne touhuuvat!

  Jaujau! Jos tulit uteliaaks niin voit tonkia lisää tietoa yliopiston kotisivuilta

  http://www.liu.se/elitidrott/ -> friidrott->löpning.

  tässä myös juoksustudentförening

  http://www.lithesyra.studorg.liu.se/

  ja facebookista liu elitidrott löytyy juuri tuolla hakusanalla. Hör av dig jos tuntuu siltä että kaipaat joskus reissua ruotsinmaalle! :) Ja vielä kerran hyvää joulua, uuttavuotta, sujuvia treenejä ja lennokasta askelta! Keep going(running) :)

  SvaraRadera
 2. Tämän kommentin takana oli siis Jenni, älä kysy mitään tosta bailukizu-linkistä:D:D VANHA JUTTU, jota en osaa vaihtaa pois, hahaha

  SvaraRadera
 3. hej kiva kuulla susta! toi ruotsikeikka olis kyl tosi jees! tääl on nyt jotain niiteen maajoukkuejuoksijoita ja oon jutellu parin valkunkin kanssa.

  hyviä tyypejä ja reenit näyttää maistuvan niillekki :P

  pitää kattoo joo! on se hassua et ruotsiin vaihto koulun kautta alkaa olee mullekki vaihtoehto just juoksun takia.

  hahaha, toi nimi on kyl LÄPPÄ! :D ollaan yhteyksis! god jul jenni! :)

  SvaraRadera