Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


torsdag 29 december 2011

Järkevä päätös

Kerrankin tein oikean päätöksen heti kättelyssä. En venyttänyt tulevaa flunssanpoikasta. Kaksi päivää sitten oli tuntemuksia kipeydentilasta, eilinen oli sitkeää ja tänään paljon parempi. Olen kolmen päivän aikana syönyt yhden buranan, niin enpä ole ainakaan huijannut itseäni.
Kävin aamulla 4km verryttelyllä joka tuntui normaalilta. Verryttelyn perusteella päätin, että juoksen kovan harjoituksen tuntemuksen mukaan tänään. Harjoitus meni mukavasti. Kyllä se loppua kohden pahalta tuntui, mutta enpä ole pitkään aikaan saanut puristaa. Ensimmäinen osa meni yllättävän helposti mutta vikassa kahdessa vedossa oli kyllä tekemistä. Niin minä halusinkin sen olevan. Heidi tsemppas kentällä samalla kun hän harjoitteli ja otteli hieman kuvamateriaalia harjoituksesta. On se jännä, kuinka toisen henkilön/ystävän läsnäolo voi tsempata niin paljon. Kiitos siitä Heidi!

Loppuverryttelyä kertyi rapeat 8km. Vauhti oli toki hyvin hidas alussa. Päätin, että en lopeta ennen kuin jalat tuntuvat hyviltä. Kyllä ne hyvältä tuntui 6km jälkeen, mutta sain mielenkiintoista seuraa, niin en malttanut lopettaa.

Kohtapuolin menen päivän viimeiselle harjoitukselle. Siitä tulee lyhyt, mutta pääni kaipaa hieman ulkoilua. Illalla on luvassa hieronta. Sitä odotellessa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar