Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


måndag 26 december 2011

Hyvä päivä

Tänään oli oikein mukava sää juosta pitkää lenkkiä. Oli tarpeeksi lämmin juosta shortseissa ja topissa, mutta ei mitenkään paahtavan kuuma. Nestettä join joka 7km, joka oli oikein sopiva tälle kelille. Sykkeet olivat alhaisemmat ja vauhti hieman reippaampi kuin viime pitkällä lenkillä, vaikka tämä oli 6km pidempi. Tänään oli kyllä sellainen päivä, että seura olisi ollut mukavaa. Suunnistaja- Fridan seura olisi ollut tälle päivälle paras. Meillä on tapana juosta lenkkiä yhdessä Vaasassa, ja se on aina yhtä mukavaa. :)

Lenkin jälkeen oli taas hieman uupunut olo. Lounaan jälkeen menin pihalle makoilemaan, ja siellä jopa nukahdin hetkeksi. Hieno homma, koska viime yönä nukuin 7.5h, eli todella hyvin. Illalla menin lyhyelle hermolenkille ja siihen kylkeen tein hieman staattisia. Hyvä harjoituspäivä takana, mutta valitettavasti selässä tuntuu nyt ikävältä. Ajattelin huomenna tehdä hieman liikkuvuutta, niin ehkä se sillä lähtisi.

Loppuilta meni pihalla grillatessa muiden juoksijoiden kanssa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar