Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


fredag 10 februari 2012

Yes, valmis!

Nyt on ruotsin raportin ensimmäinen versio tehty! Olen myös saanut tehtyä sunnntain deadlinet, käynyt kaupassa, harjoitellut, siivonnut, pessyt pyykkiä sekä ollut koulussa. Mitä vielä on päivän agendassa on VK-harjoitus ja kynsienhuolto, eli vain mukavia juttuja. :)

Päivän piristys oli kyllä kaupasta ostetiut keltaiset tulppaanit. Sain jopa tänään aikaseki mitattua makuuhuoneen verhojen pituuden. Maanantaina aion viedä verhot lyhennykseen, jotta saisin ne laitettua ylös. Minulla on kova halu nyt järjestää asunto aivan tip top kuntoon, mutta aika ei tahdo vain riittää kun on koulua, harjoitukia ja kilpailuja. Hiljaa hyvä tulee tai miten se nyt meni.

Pitäsi vain jaksaa katsella ja tutkia hieman mitä kaupoissa löytyy. Enhän minä tosta vain löydä kauniita huonekaluja hyvään hintaan. Tänään löysin kyllä aivan ihanan sisustusliikkeen. Sinne on pakko päästä! :)

Nyt valmistaudun VK-harjoitukseen ja sen jälkeen minulla ei olle mitään stressin aihetta kahteen päivään. Se on viikonlopun merkki! Yes! :)

Hyvää viikonloppua kaikille ja aivan mielettömästi tsemppiä Norjan maaottelu-urheilijoille!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar