Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


fredag 9 september 2011

TAGGAD TAGGAD TAGGAD!

Så nice! Tack alla kära männiksor som orkar lyssna på mitt gnällande och dessutom orkar ni ännu peppa mig! Tack vare er är jag taggad till tusen och väntar på kvällens tävling mer än någonting annat! Det här blir kul. Jag är så glad och jag tänker sätta allt i spel.

Nu har jag rätt känsla. Jag är inte rädd eller osäker. Jag är glad att få vara med och jag är väl medveten över hur hårda löpare som är på start-sträcket. Isabellah Andersson är en av mina favorit friidrottare och i kväll får jag tävla i samma tävling som hon. Vau!

1 kommentar:

  1. Alltid lika spännande att titta på Finnkampen. Isabellah verkade vara i bra form! Sveriges damer gjorde en stark första dag. Det blev ett tufft lopp för Thobias Ekhamre och Tommy Granlund.

    SvaraRadera