Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


fredag 30 september 2011

30.9.2011

Syyskuu meni nopeasti. Paljon on tapahtunut lyhyessä ajassa. Nyt olen toki kotiutunut melko hyvin Martan, Catan ja Jassin kanssa. He ovat lämminsydämisiä, kilttejä ja fiksuja nuoria naisia. Heidän kanssaan on helppo elää. Hieman mutkia matkaan on toki tuonut ruoanlaitto, kun keittiöitä on yksi ja naisia neljä. Mutta kyllä se toimii, sehän ei ole periaatteessa ongelma se on järjestely kysymys.

Harjoitukset ovat kulkeneet melko hyvin ja koulukin. Univaje on vielä vaivannut mutta muu elämä on aika hyvin kasassa. Olen tutustunut paljon uusiin ihmisiin "kämppisten" sekä muiden ystävien kautta viime aikoina. Se on ollut piristävää! Uusia harjoitus ystäviä on myös tiedossa! Jippii! :)

Tämän päivän 20.5km lenkki oli melko takkuinen. Etureidet olivat varmasti tarttuneet reisiluuhun, eilisten mäkivetojen jälkeen. :D Oli ihanaa kun lihaksissa tuntui. Pitkästä aikaa.

Tässä laitan tulemaan päivän kappaleen. Se on tänään pyörinyt mielessäni jatkuvasti. Hmm.. Ei saisi pyöriä...

http://www.youtube.com/watch?v=W2XhhuM9GZo 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar