Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


söndag 1 januari 2012

Vk-12km

Päivän reipas vauhtikestävyys oli hieman vauhdikkaampi ja raskaampi mitä olin suunnitellut. Ensimmäiset 8km meni melko mukavasti, mutta viimeiset 4km olivat hyvin rankkoja. Onneksi minulla oli kaksi jänistä mukana matkassa. Yhdellä oli hieman lyhyempi lenkki, niin hän oli mukana ensimmäiset 5km ja toinen veti alusta loppuun kanssani. Ilman heitä harjoitus olisi ollut henkisesti paljon raskaampi. Oli hauska saada "peesiapua". Reipas lenkki muuttui kyllä nyt kovaksi harjoitukseksi. Se on ihan ok, muuta ensi viikolla minun on pakko rauhoittaa vk:n alkuvauhtia. Viikko on ollut harjoituskohtaisesti kaikin puolin hyvin raskas. Km-määrä on ollut ennätyksellinen ja sykearvot myös hyvin korkella kovissa harjoituksissa sekä pieni flunssa on ollut päällä puoli viikkoa. (onneksi nyt alkaa helpottaa)

Huomenna sitten vain ja ainoastaan kevyttä. Aion nyt olla tarkkana, että juoksen kevyet hyvin kevyinä, jotta loppuleiri menisi myös hyvin. Olen kertakaikkiaan nyt aivan poikki päivän harjoituksista, ja on ihana olla täällä ja saada levätä ja palautua kunnolla. Huomisiin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar