Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


söndag 8 januari 2012

Sunnuntai-lenkki

Aamulla ei tehnyt mieli juosta lainkaan, mutta olin puoliksi luvannut mennä Suvin ja Heidin kanssa juoksemaan 15km:n hiekkapätkää.
Lopputulos oli hyvä lenkki hyvässä seurassa sekä eläinten bongausta matkan varrella. Näimme seebroja, valkosia lehmiä, jotain hassuja eläimiä, jotka ovat Lejonakunigas elokuvasta tuttuja sekä hyvin ylväitä sonneja. Yhdellä oli jopa niin iso niskakyhmyrä, että näytti melkein kamelilta. Haha.
Näimme myös ison linnun, joka oli Tommyn kertomuksen mukaan ihmisen kokoinen, mutta ei se ehkä ihan niin iso ollut. :)

Meillä oli mukana oma huoltomies, eli Teemu. Hän oli niin kiltti, että jätti oman pyöräilyharjotuksen väliin ja tuli hoitamaan meidän nestytykset ja kaiken muun tarpeellisen. Oli todella luksusta, kun hän ajeli siinä vieressämme ja huolehti kaikesta! Kiitos siitä! 

Minä hieman innostuin siinä lenkin aikana, niin matkaa kertyikin hieman ylimääräistä, mutta se oli viikon viimeinen lenkki ja nyt on hyvä fiilis. Loppupäivä menee levon, vesijuoksun ja uinnin parissa. Vauhdikasta meninkiä! NOT.
Tämä leiri on mennyt uskomattoman hyvin ja onneksi on vielä viikko jäljellä. Ensi viikolla vähennän kilometri määriä ja keskityn vauhteihin. Jännittävää nähdä, miten nuo kovemmat harjoitukset sitten kulkee. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar