Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


fredag 6 januari 2012

Fun!

Aamupäivän harjoitus meni aivan nappiin. Lähdimme Heidin kanssa verkkaamaan hyvin rauhallista vauhtia. 2km:n jälkeen Tom mittasi meiltä laktaatit ja näyttivät hyviä lukemia. Se oli päivän ensimmäinen mukava yllätys! Siitä sitten jatketteiin matkaa, ja siinä samalla päätin, että vedän VK:n Heidin verkkailyn perään. Siitä se sitten lähtikin juuri oikeaa vauhtia ja pysyi hallinnassa koko matkan lukuun ottamatta viimesitä kilometriä, joka meni hieman reippaammin.

Olen hyvin tyytyväinen harjoitukseen, koska se meni juuri niin kuin pitikin. Reipasta vauhtia, mutta helpon tuntuista. 10km:n jälkeen huomasin kyllä, että energiat alkoivat loppumaan kun en ollut aamulla mitenkään valmistautunut sen kummemmin VK:n. Onneksi join kuitenkin hyvin paljon aamulla, niin en tarvinnut pysähtyä juomaan lenkin aikana. Toki alku- ja loppuverkoissa join. Hieno treeni alla ja nyt sitten illalla vain kevyttä verkkaa ja nautiskelua! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar