Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


torsdag 5 januari 2012

Jellona

Eiliset harjoitukset menivät suunnitelmallisesti (20km+6km). Lenkit olivat matalasykkeisiä ja kevyitä. Lenkkiseuraakin oli eilen ainakin puolet matkasta ja harjotusta pirsti mukavasti sadettajat nurmikentillä, koska asteita oli kuiten n 35. Paikallinen rugby- joukkue lenkkeili samaa lenkkiä kuin minä, niin sekin piristi. Haha.
Harjoitusten välissä olimme katsomassa leijonia ja muita Afrikan eläimiä. Kokemus oli hieno, mutta surullista nähdä eläinten eleävän niin "ahtaassa" tilassa. Kunpa he saisivat edes hieman isompia häkkejä. Oli ihana saada silittää eläimiä, vaikka siinä samalla säälin niitä.
Matkan ajaksi sää muuttui hieman sateiseksi ja viileämmäksi, mutta se ei haitannut. Oli jopa melko optimaalinen "reissupäivä-keli". Matkassa mukana olivat suurin osa suomalaisjuoksijoista. Matka oli mukava ja antoisa. Paluumatkaamme koristi älyttömät salamat. En ole Suomessa tai missään muualla nähnyt yhtä suuria ja useita salamoita. Hulluutta!

Nyt olen väsynyt aamupalasta, eli ruokalepo on nyt tarpeen. Ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar