Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


tisdag 3 januari 2012

Väsy

Hyvä harjoitus. Jalat olivat kyllä sementtiä, mutta askel tuntui helpolta ja rennolta. Jännä coctail! Harmi vain, että laktaatit ja sykkeet olivat taivaissa. Kiitos Tompan ymmärrän nyt reagoida minun väsymystilaan. Olen harjoitellut paljon ja kovaa sekä nukkunut hunosti. Seraavat kaksi päivää ovat pyhitetty RAUHALLISEEN lenkkeilyyn/höntsäilyyn. En aio juosta nurmikentällä lainkaan, vain aion pysyä hiekkateillä, jotta voin juosta juuri omaan tahtiin enkä innostuisi lähetä jonkun matkaan.
En voi uskoa, että laktaatit olivat niin korkealla ensimmäisen ja kolmannen jälkeen, mutta kaipa se on mahdollista jos tuo VK-harjoitus oli vain pari päivää sitten ja eilen tuli juostua niitä 100m:siä. Olen hyvin kiitollinen, että tajusin tämän asian nyt. Kaksi viikkoa jäljellä, enkä aio pilata koko EA-leiriä tämän vuoksi. Nyt on hyvä rauhoittaa pariksi päivää ja jos se ei riitä, en juokse torstain kovaa harjoitusta. Tärkeintä nyt on palautua.

Tuli jopa melkein itku, kun Tom kertoi tilanteeni. Huomenna menen hänen kanssa apteekkiin ostamaan toista magnesiumia ja sitten torstaina mitataan nuo laktaattiarvot ennen harjoitusta, että tiedämme onko järkeä juosta kovaa tai ei. Mielestäni tämä on hyvä keino tarkkailla kehon olotilaa, jos itse ei osaa tunnistaa ja reagoida väsymyksen merkkeihin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar