Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


lördag 12 maj 2012

Pitkä päivä

Nyt makaan Oulun Sokos hotellin sängyssä Karen Souzaa kuunnellen. Smooth Jazz. Ah!
Tällä kertaa asun yksin, koska VU:sta ei ollut muita naispuolisia maastointoilijoita. Hotelli on siisti ja Oulu yllättävän mukavan tuntuinen kaupunki. 

Aamulla verryttelin kevyen kympin, päivällä tein avaavan treenin ja illalla hölkkäsin 2km+ rullaukset ja venyttelyt päälle. Treenit tuntuivat hyvältä, eikä matkakaan paina. Turhan paljon päävaivaa on kerynyt kyytien järjestelyissä ja juna-aikataulujen sovittamisessa. Kilpailuunhan tässä pitäisi keskittyä?!?

Nå niin. Nyt on harjoitukset harjoiteltu, ruoat syöty ja suihkussa käyty. Voisinpas vielä laittaa huomiset varusteet valmiiksi, jotten aamutuimaan, ennen lenkkiä tarvitsisi alkaa sitä tekemään. Onneksi Elina pelasti tämän illan, tarjoamalla hänen valmentajan kyytiä meille VU:lle 9.40.

Ennen sitä verryttely, aamupala ja suihku. Lepo tekisi terää, mutta autossakin voi nukkua. 

Tämän blogi päivityksen sisältö, ei valitettvasti ole mitään kermaa, mutta oli nyt pakko tyhjätä tämä jonnekkin, jotta saisin unen päästä kiinni. Ei kai tämä ikinä ole mitään käsittämätöntä, mitä kirjottelen tänne? 

Ja niin, jos jollakin on mennyt ohi, niin minusta on tullut jalkapallo fani. HJK! :) Lempipelaajakin löytyy, mutta sitä en uskalla kirjoittaa tänne. Nåniin, nyt on ninan todellakin aika mennä nukkumaan! Nati

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar