Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


söndag 27 maj 2012

Heikkohermo

Päivän 13km vauhtileikittely oli todella leikkimistä. Sen jälkeen 4x100m rullaukset lähtivät yllättävän hyvin. Nyt menen katselemaan HJK:n peliä ja sitten toiselle kevyelle lyhyelle lenkille ja jumpalle. Menen yksin katosmaan, kun tuntuu etten ole ollut yksin pitkään aikaan. Joskus se tekee terää.

Hermot meinasivat melkein pettää, kun aamukahvilla Café Regatan edessä Töölössä, Naisten kympin kilapilujärjestäjät alkoivat laittaa juomapistettä kuntoon. Olin jo päättänyt etten juokse sitä, koska tämä viikko piti olla kevyt, mutta kun tuollaisen näkee, kilpailufiilis herää ja sitä on vaikea tuuduttaa uneen, kun se kerran on herännyt. Menin jo kilpailupaikalle ilmoittautumaan kaksi tuntia aamukahvista myöhemmin, mutta alkuverrytteyssä tajusin oman tyhmyyden. Tai kyllä minä sen jo aiemmin olin tajunnut, mutta nyt tiedostin todella miten typerää se olisi mennä juoksemaan "kevyesti" maantiekympin kilpanumero rinnassa. Se ei minulla toimi...

Kyllä minä yhden viikon pystyn pitää kevyenä. Kympin VK:n sijasta juoksin 13km:n vauhileikittelyn keskisyke 161. Eihän sitä kevyeksi enää voi sanoa, mutta kun maksimisykkeeni on 210, ja 200 sykkeellä pystyn vielä puhumaan, voin sanoa, että tämä ei kovin pahalta tuntunut ja se oli tosiaan suurimman osaa kevyttä. Reippaampaa juoksua tuli ehkä 3-4km pilkottuna.

Huomenna alkaa normaali harjoitusviikko!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar