Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


tisdag 8 maj 2012

Huh, se oli vain uni

Toki minua harmitti, kun en juossut HCR:ia. Se on niin hieno tapahtuma ja tunnelma siellä on aivan katossa, mutta se ei vain sopinut lainkaan kevään kilpailukalenteriin. Onneksi harjoitukset ovat kulkeneet mallikkaasti ja tunnelma täällä Vaasassa on myös ollut hyvä. 2 harjoitusta 13 kerrasta olivat puuduttavia viime viikolla, mutta muuten  jokainen harjoitus on mennyt hyvin ja kivan tuntuisesti. Täällä Vaasassa on ollut hyvin mukavaa, kun seuraakin on löytynyt monelle kevyelle lenkille ja kovat harjoitukset ovat kulkeneet.

Viime yönä näin taas Marathon unen. Jokainen Marathon- uni on aina hieman erilainen, mutta pääasia on sama. Joku tai jokin estää minua juoksemaan kilpailun loppuun asti. Viime yönä johdin Puolimarathon kilpailua, mutta kilpailureitti oli merkitty huonosti ja sen tulos oli, että eksyin reitiltä ja aikani hidastui sen verran etten olisi saanut rikottua rajaa enkä kahmaisemaan kultamitalia. Mitäköhän rajaa yritin puolikkaalla rikkoa? Tunne oli hirveä. "Onneksi" muutkin joutuivat keskeyttämään todella kovan rankkasateen takia. Monet meistä oli juossut n. 15km ja kilpailujärjestäjät kehottivat meitä sitten vain juoksemaan ensi viikonloppuna uudestaan. Huhhu, olin niin helpottunut kun heräsin. :D

Nämä Marathon unet motivoivat minua entisä enemmän juoksemaan kokonaisen Marathonin.  Useisti nämä unet tulevat myös ennen jotain tärkeää kilpailua ja nythän on SM-maastot jo ovella. Niitä odotellessa!

Fiilis on ainakin katossa ja jalat tunuvat hyviltä. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar