Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


måndag 30 april 2012

Vappen 2012

Dagen inleddes med en 30 km lugn länk. Planen var 20km som jag sprang med Frida, men kroppen kändes så bra... Kunde inte sluta. Solen sken och benen kändes lätta. Det här är ett perfekt sätt att börja vappen.

Det var trots allt mycket pinsamt att springa förbi ett stort gäng med Kauppis- studerande, som satt i parken och drack skumppa. Jag ångrade att jag tog strandvägen hem. Det är konstigt, men jag tycker att det är pinsamt att träna på högtider och andra festdagar. Det är så många som tycker att jag prioriterar så underligt, och då tränar jag hellre diskret. Det där var bara allt annat än diskret att springa förbi ca 100 st studerande. Kanske dom inte märke...?
I situationer som dessa, skulle det vara lättare med en lagsport. Då skulle hela laget träna och allting skulle vara bra. Men i friidrott har man alltid den möjligheten att lite ändra på sitt schema. Det är både bra och dåligt.

Men men. Jag älskar att springa och den som tycker att jag är underlig som även skall träna i morgon, får göra det. Mitt mål är EM 2014, och varje dag räknas.

Dagens träning nr. 1 (lite hög puls, men 6h sömn är troligvis orsaken)GLADA VAPPEN! :)

3 kommentarer:

 1. Inget illa pass!! Härligt! Glada wappen på dig!

  SvaraRadera
 2. mulla sama mittari, aiiivan mahtava!! :)
  hyvää vappua!!

  SvaraRadera
 3. Tack de samma! :)

  Kyllä tuo Garmin on mahtava kello! Hyvää vappua sinullekkin! :)

  Treeni iloa ja voimia teille molemmille! :)

  SvaraRadera