Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


onsdag 25 april 2012

Motiverad och glad

Skolan rullar på. Jag trivs mer än väl på Hanken! Bolagsrätt och företagsledning är kul! Träningen fungerar, jag äter och sover bra. Dessutom skall jag fira vappen med mina närmaste brudkompisar i Vasa. Vi har varit alldeles för litet tillsammans, eftersom alla har haft sina egna grejer på gång.

Förstås harmar det att jag inte kan vara med mina Helsingfors- vänner, men med tanke på mitt 30- sidiga skolarbete som jag skall påbörja idag och deadlinen är 3.5.2012, kan jag inte på något sätt resa till stan för att fira vappen. Jag har ändå alla dagar två träningar/dag samt en tävling på kommande.
Frågan är då nu, varför jag inte gjort arbetet tidigare? Svar: jag har 4 andra kurser som jag har fiksat på.

Men jo,  det är chill... :)

Nu och träna! Ciao!

2 kommentarer:

  1. Nina, jag blev så glad av att se dig idag på karlsplan! Du skiner som en sol, helt underbart! Kram på dig och lycka till med skolarbetena. :)

    SvaraRadera
  2. Tack de samma hördu! Du har en sån otrolig energi! Ha de bra! :) Kramis

    SvaraRadera