Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


onsdag 18 april 2012

Återhämtning på G vol 2

Vilodag nummer 2 denna vecka. Det känns faktist helt bra att få för en gångs skull vila så här mycket. Jag laddar batterierna på fullt och önskar att jag skulle vara i halv maraton topp form på lördag.

Om jag bestämmer mig för att löpa på lördag, tänker jag inte fundera en sekund under loppet över hur skit det kommer att kännas i något skede. Jag tänker ge mitt allt. Inte kan jag väl förvänta mig att 21km hårt skulle kännas lätt hela vägen? Vi snackar ju inte om ett 3000m:s lopp eller så, där det känns en stund dåligt, men nu förbereder jag mig att det känns dåligt de sista 40minutarna. I värsta fall liksom.

Hej och hå, idag skall jag äta mycket.


Lite bilder som var på Studentbladet i samband med ett reportage av mig. Tack Ida för att du skrev så smickrande och tack för att ni hade en så proffsig fotograf. Ni är så snälla ni!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar