Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


söndag 24 april 2011

R.I.P. UKKI

Rakas Ukki, lepää rauhassa.

Rakastan sinua. Ihailen sinua ja teidän avioliittoa isoäidin kanssa. Olette aina olleet toistenne tukena sekä hunossa ja hyvässä. Olet opettanut minulle monta asiaa, mutta tärkein kaikista opeista on, että periksi ei anneta.

Olen kiitollinen, että olet tutustattunut minut sinun elämäntyyliin ja tapohin. Kiitos sinun osaan todellakin arvostaa luontoa sekä asioita mitä luonnosta saa. Oli ihana kuulla ja oppia teoreettisesti miten savusauna tai kuivaliha valmistetaan. On ihalitavaa miten paljon olet elämän aikana saanut aikaseksi.

Oli hieno huomata, että arvostit minun juoksua. Se tekee minut hyvin iloiseksi.

Minua harmittaa kovasti, etten voinut olla mukana hyvästelemässä sinua. Toivottavasti se meni hyvin rauhallisesti.

Ihanat muistot on nyt mielessäni. Päälimmäisenä oli teidän viime vuoden kulta häät. Oli hienoa saada olla mukana niin hienossa tilaisuudessa! Arvostan niin kovasti teidän yhteistä taivalta.

Lepää rauhassa Ukki! Olet aina sydämessäni!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar