Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


måndag 4 april 2011

maanantai

Tänään oli oikein onnistunut päivä. Juoksin lempiharjoitukseni jo aamulla, jotta en olisi auringosta väsynyt. Söimme myös eilen aika runsaan illallisen, niin teki hyvää lähteä jo aamulla juoksemaan kovaa, kun energiaa oli tarpeeksi.
Jalka pohjassa on jotain häikkää. Tuntui aamu- ja ilta harjoituksessa, katsotaan miltä se tuntuu huomenna. Menen varmasti huomenna hierojalle, kun on vain yksi harjoitus huomenna. Tuntuu siltä, että jalassa joku nivel kiristäisi tai jotain vastaavaa.
On oikein mukava, että huomenna on rauhallisempi päivä. Jalat ovat väsyneet.

Huomenna laitan tytöille kunnon illallisen, kun on aikaa. Kunnon ja kunnon, pastaa, lihaa, salaattia... Aika perus, mutta kiva tehdä kun ei ole kiirettä. Menen nyt tutkiskelemaan reseptejä..

Bis bald!

1 kommentar:

  1. Hei Nina.

    Olet kertonut, että suosikkiharjoituksesi juosten on 3-2-1km-vedot. Millaisilla nopeuksilla juokset vars. vedot, miten pitkät palautukset ja millä nopeuksilla palautukset? Juoksetko harjoituksen radalla?

    SvaraRadera