Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.

söndag 17 april 2011

Pyynikki- juoksu

Olipas mukava kisa. En ottanut mitään paineita tai mitään stressiä muutenkaan. En vaan yksinkertaisesti jaksanut. Otin kisan hyvänä harjoituksena. Lopputulos oli 38.12. Olen hyvin tyytyväinen, koska 10km matka oli hyvin mäkinen ja tämä oli siis kolmas kova harjoitus tällä viikolla, sekä eilinen illallinen ei pysynyt vatsassani.

Vatsa meni valitettavasti aivan sekasin juoksun aikana. Joskus näin, hyvää harjoitusta Maratoonille. :) Olen nyt saanut syötyä aivan normaalisti, ja nyt voin hyvin. Naisten kilpailun voitti britti ja toisena oli Minna-Maria Kangas. Selvitän brittinaisen nimen myöhemmin. Hän oli oikein ihanan pirteä ja hänen kanssaan oli niin hauska jutella. Toivottavasti törmätään jossakin kilpailussa taas. Hän oli Englannin maajoukkueesta. Hänenkin mielestä reitti oli hyvin rankka. Sanoi että on juossut maantie kympin 2min kovempaa kuin tuolla reitillä.

Nyt hyökkään markkinointi-tehtävän kimppuun!