Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


söndag 20 februari 2011

täydellinen epäonnistuminen

aikuisten sm-hallit takanapäin, ja loppuajasta tuli 10.17. kysymys kuuluu; miten tämä on mahdollista? aivan uskomattoman huono aika. juoksu tuntui alusta asti aivan hirveeltä. olisin halunnut kekeyttää, mutta en vain pystynyt. näin jälkikäteen mietin, että oliski sittenkin kannattanut keskeyttää, etten tarvitsisi ainakaan hävetä omaa aikaani. olen miettinyt miksi näin meni. eilinen treeni? oliko se liian kova, vai enkö ole palautunut kunnolla? minne viime viikon juoksu kunto hävisi? ajattelin että, saa luvan tulla takasin ensi viikonloppuun mennessä, koska silloin on nuorten sm-hallit. silloin kyllä lähtee! nyt alkoi juuri viikon keskittyminen. en aio tehdä mitään muuta kun treenata, levätä ja syödä ja sitten ehkä vähän kouluhommia...

olisin ollut tyytyväinen siihen, että juoksu olisi edes tuntunut hyvältä, mutta se oli hirveetä! nyt tämä kisa hetkeksi (1viikko) pois mielestä, ja sitten voin taas sääliä itseäni hieman, jos ei ensi viikonloppu kulje. mutta kyllä se kulkee! aion vetää raivolla loppuun asti, enkä missään nimessä antaa periksi tai miettiä etten pysty tai osaa. ensi viikonloppuna kulkee! 

Ensi viikon ohjelma:
huomenna kevyt verkka, tiistai lepo, ke nopeus, to kevyt+ matkustus, pe hallituntuma treeni. la: 1500m su: 3000m. ihana viikko tulossa! näillä mennään ja sit kyllä saa nauttia. 

kiitos minunun puolesta. ja niin, nämähän olivat ensimmäiset aikuisten halli sm:t. hyvä kokemus tosiaan! pohjasta pääsee vain ylöspäin! ;) kohti uusia haasteita! 

p.s sain kummiskin tiedon siitä. että menen toukokuussa islantiin juoksemaan eurooppa cuppiin 10 000m. YES!!!! :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar