Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


torsdag 24 januari 2013

Torstai

Huomenna matkaan Jyväskylään äitini kanssa. Siellä kilpailen lauantaina ensimmäistä kertaa vuoteen 3000m. En voi kuvailla miten innoissani olen. Toivottavasti Jyväskylän matka on yhtä hyvä kun edellinen kerta, jolloin HJK voitti Suomen mestaruuden. Se oli urheilua, tunteita ja iloa.

Huomisesta tulee niin hyvä päivä. Juoksen kevyen verryttelyn Helsingissä ja harjoituksen kruuna Fridan seura. Hän on minun hyvä ystävä, joka on suunnistaja ja opiskelee Vaasassa. Siellä harjoittelimme, kävimme koulua ja vietimme paljon aikaa yhdessä. Hänta olen kaivannut niin paljon! Ihana, kun saan nähdä hänet huomenna ja sunnuntaina. :)

Illan kevyt lenkki toi uskon itseeni takasin. Aamupäivän valmistava harjoitus oli ihan ok, mutta jotenkin hermoilin, kun jätin eilisen kovemman harjoituksen väliin. Minulle on kovin haasteellista, kun pitää muuttaa suunnitelmia, but I did it! Se oli järkevä päätös.

Hyvää yötä!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar