Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


söndag 20 januari 2013

Maanantai

Nyt iski väsymys. Nukuin hyvin ja olen syönyt hyvin, mutta tieto kevyemmästä harjoitusviikosta tekee minut väsyneeksi. Minulla on tänään vain yksi 15km:n lenkki ja loppupäivä on vapaata. Huomenna on hieronta ja täysilepo. Kun tiedän, että minulla tulee olla kevyttä harjoittelua, tulen helpsti laiskaksi. Ne pienet harjoitukset, jotka silloin teen, tunuvat paljon rankemmilta mitä ne on. Itse asiassa, harjoitus ei tunnu pahalta, mutta harjoitteluun meneminen tuntuu vaikeammalta. Harjoitusrytmin rikkominen tuntuu vaikealta. Nyt kuitenkin olen oppinut, että pidän kuitenkin perus harjoitusajat kevyinä päivinä, jotta voi oikeasti myös sitten nauttia vaapasta ajasta. Se on yleensä vaiketa, mutta tällä viikolla aion yrittää tehdä viikosta mieluisan ja muuten tehokkaan. (koulun  ja asioiden järjestelemisessä) Tässä se laiskuus tulee kehiin. Kun minulla on vapaa-päivä, en yleensä sitten kuitenkaan jaksa tehdä mitään muutakaan. Tuntuu vain, että silloin haluaa olla tekemittä mitään. Tänään on rento päivä, mutta huomenna on jo melko paljon ohjelmaa. Tai sopivasti ohjelmaa.

Keskiviikkona on onneksi kova treeni ja aamutreeni, joten ei tässä mitään hätää ole. Torstai ja perjantai menee kisavalmisteluun. Tästä tulee hyvä viikko! Nyt pitää vain jaksaa mennä lenkille. :D Onneksi on valoisaa eikä miinusasteita ole liikaa. Seura tekisi terää, mutta tänään taidan joutua juosta yksin.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar