Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


lördag 26 januari 2013

Kisapäivä

Tunnen itseni levänneeksi. Tulimme eilen illalla mamman kanssa Jyväskylän Scandiciin. Minulla oli hyvin energinen ja rauhaton olo, joten menin happihyppelylle, koska päivän harjoitus oli jo tehty. Olisi ollut hyvin mukava käydä pienellä juoksulenkillä, mutta sellaista ei ollut ohjelmassa, joten kävelylenkki sai riittää.  Loppuilta meni syödessä ja levätessä. Oli ihanan rento ilta ilman huolia ja murheita.

Tänään aamulla lähdin aamuverryttelylle kl. 7.20. Jyväskylä teki minuun vaikutuksen. Ilma oli täydellinen, tiet aurattu ja kaupunki oli rauhallinen. Tunne oli ihana. Erityisen paljon tykästyin Jyväkylän Yliopiton kampukseen. Alue oli nätisti valaistu ja koko paikka näytti todella hienolta, aamun sarastaessa. Siinä lenkillä huomasin myös, että jalat tunuvat hyviltä. Pieni sivuseikka, näin kisapäivänä. Haha.

Nyt odottelen päästä verkkailemaan ja kisaamaan. Saas nähdä mikä on päivän ja talven kunto. Olen latautunut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar