Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


onsdag 15 juni 2011

15.6

Tänään kirjoitin tentin. Se meni ihan hyvin.

Tänään kävin vesijuoksemassa 60min. Se meni hyvin.

Tänään kävin lääkärissä. Se meni miten meni. 

Hyvää oli, että vika löytyi. Huonoa että sieltä löytyi pieni repeämä ja lihaskramppi. Lihaskramppia toivoin. Repeämää en. Onneksi vain lievä. Parissa päivässä pitäisi olla kunnossa. Nyt otan vain niin varovasti. Olen vaikka 1 viikon juoksematta, vaikka lääkäri sanoo että huomenna voit juosta. Minä tunnustelen. Onneski vesijuoksussa ja pyöärilyssä ei tunnu lainkaan. 
Vesijuoksin aamulla tunnin ja illalla on luvassa 1.5h pyöräily. Huomenna aamulla sitten vesijuoksua/pyöärilyä ja illalla samaa. Toinen kevyt päivä. Menen myös huomenna LPG-hoitoon ja toiseen fysikaaliseen. Katsoo muita lihaksia, kun olen nyt varmasti kävellyt ihan väärin viimeset 5 päivää.

Perjantaina olisi luvassa kevyt ja kova harjoitus. Sen teen varmasti pyörällä. 

Toinen ikävä juttu on nyt se, että olin menossa ystävieni kanssa mökille. Nyt kun en voi juosta, en tiedä miten ihmeessä voin mennä sinne. :( Enkä Hankoon. Yksi vaihtoehto on vuokrata pyörä tai sitten menen vaikkapa lauantai-sunnuntai sinne. Lauantaina vetäisin parit treenit ennen lähtöä. Ja sitten sunnuntaina kahdet kun tulen kotiin. Vaikkapa kl 15.00 ja 20.00. Se on vielä ihan ok.

Nyt toivon että jalka paranisi. Tämä tuli muuten hyvään ajankohtaan. Olen juossut aikamoisia määriä viimeiset 1.5kuukautta. Niin yhden viikon korvaavat (Kimmo sanoo: muut kehittävät harjoitukset) tekee kyllä terää. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar