Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


torsdag 1 november 2012

Running is my therapy

19km rauhallisessa tahdissa teki terää. Jalat ovat ok ja mieli huomattavasti parempi. Nyt makaan kotisohvalla ja rentoudun. Varmaan ensimmäistä kertaa maanantain jälkeen.

Koulujutut ovat nyt suunniteltu jouluun asti. Tästä se lähtee. 1.5kk melko tiukkaa koulunkäyntiä ja sen päälle normaaliin tahtiin kahdet treenit päivässä. Treenit ovat 45min- 2.5tunita pitkiä+ matkat päälle. En aio tehdä muuta kun käydä koulua ja harjoitella.

Tenttejä, tehtäviä ja luentoja on nyt jouluun saakka. Sen jälkeen, saan toivon mukaan vain harjoitella tammikuun loppuun asti ja sitten keväällä otan hieman rauhallisemmin koulun kanssa.

Tänään alan lukemaan matematiikan tenttiin, joka on ensi lauantaina. Illan vietän Mäkelänrinteen uimahallissa.

Tänään on hyvä päivä.

1 kommentar:

  1. Jaksamista sinne koulukirjojen äärelle! Oot kyllä aika sissi jos jaksat tuolla tahdilla opiskella ja harjoitella. Yritä ottaa rennommin aina välillä.

    Mulla on opiskelun kanssa samanlainen tilanne: paljon kursseja ja kaikki aika menee siihen ja olen valitettavasti joutunut harjoittelusta vähän tinkimään. Onneksi jouluna helpottaa ja ensi vuoden puolella on sitten enemmän aikaa. Ehkä.

    SvaraRadera