Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


torsdag 15 november 2012

Hanken+ juoksu

Treenit kulkee ja koulussa olen loppuajan vuorokaudesta, jos unta ei lasketa. Ihan kivaa vaihtelua tämäkin. En ole pitkään aikaan taas panostanut näin paljon koulun käyntiin.

Yrittäjyys on mielenkiintoista, mutta suurin osa opiskeluajasta menee kuitenkin statistiikan jatkokurssin kanssa. Sitä inhoan, mutta se on pakko vain läpäistä. Sen jälkeen, saan vain ja ainoastaan opiskella asioita, jotka kiinnostavat.

Eilinen VK meni paremmin kuin edellinen ja kevyet lenkit tuntuvat entistä kevyemmiltä. Hyvä näin. Lauantina on tentti ja sunnuntaina tonnin tasotesti. Jee! :)

Kutsuin Famun kylään, niin saan tentin jälkeen viettää laatuaikaa hänen kanssan. Famu on hyvin rakas minulle.

Kaikki menee nyt melko hyvin. Sebua on totta kai ikävä, kun hän on Kokkolassa, mutta se on hyvä, että hän on perheensä kanssa, kun hänellä on siihen mahdollisuus. Sebu on minulle hyvin tärkeä ja olen niin kiitollinen, että löysimme toisemme. <3

Pahoittelen huonoa kieltä, en nyt vain jaksa keskittyä tekstin laatuun.

Hyvää yötä!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar