Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


fredag 23 november 2012

Sportelite

Tänään koko päivä meni Sporteliten koulutuspäivässä. Päivä oli todella hauska ja erilainen. Koko päivä oli urheilua ilman urheilemista. Kevyt lenkki oli kyllä ohjelmassa, mutta koin huomista kovaa harjoitusta ajatellen, että lepo on parempi vaihtoehto, koska eiliset harjoitukset olivat niin takkuisia.

Sporteliten koulutustilaisuudessa tutustuin paremmin uuteen Aim Higher hankkeeseen, jossa olen siis itse mukana. 30.11.2012 saatte nähdä mista on kyse! :) Loppupäivä meni mukavasti kuvauksien ja keskustelujen parissa. Kivaa oli!

Erityisen mukavaa oli tavata muita huippu-urheilijoita muista lajiryhmistä, kuten lumilautailusta ja kouluratsastuksesta. Meitä urheilijoita on niin paljon erilaisia, mutta meitä yhdistää niin paljon, kuten määrätietoisuus, usko, kärsivällisyys ja vaikka mitä muuta.

Hyvää viikonloppua! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar