Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


måndag 26 november 2012

Maanantai

Heräsin hyvän yön jälkeen todella väsyneenä. Minulla oli vain yksi juoksuharjoitus ohjelmassa, joten en tarvinnut mennä suoraan juoksemaan. Olin sopinut Andrean kanssa ilta-treenin, joten aamuharjoitus meni astangajoogan parissa. Se oli erittäin mielyttävää. Pääsin uusiin asentoihin ja olo oli hyvin rento ja notkea. Siitä mieli hieman parani.

Joogan jälkeen nautin aamupalan ja valmistauduin päivään. Kirsin tapasin kisahallissa ja sieltä menin suoraan kouluun ja koulusta suoraan juoksemaan, josta menin suoraan tapaamaan Cian ja sen jälkeen menin kauppaan. Nyt tulin kotiin. Vaikka päivä oli melko kiireinen, se periaatteessa vain parani koko ajan. En stressannut ja tapaamisten ja muiden aktiviteettejen välissä olin kerrankin aivan rauhallinen.

Hyvä päivä. Erityisen hyväksi tämä päivä muuttui lenkin aikana. Huomasin jalkojeni olevan todella hyvässä kunnossa ja minulla oli erittäin kevyt ja lentävä tunne koko 14km:n ajan. Huomenna 8km VK, YES! :)

Rakastan ystäviäni. Oli niin ihana nähädä Ciaa. Ystävät antavat voimaa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar