Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


måndag 19 november 2012

Testijuoksu

Se meni hyvin. Melkoisen paljon tuo joka vedon jälkeinen pistäminen nosti sykkeitä ja jännitystä. Esimerkiksi istumasyke oli ennen juoksua 130. (!!!) Minulla on normaalisti ennen lenkkiä se 45-79, eli piikkikammo näkyi sykelukemissa. Juoksu tuntui melko hyvältä, mutta en ole vain tottunut vielä juoksemaan niin reippaita vauhteja. Onneksi Anni ja Ollikin oli juoksemassa, niin juoksu oli tällä tavalla helpompaa. Turhan paljon energiaa meni kuitenkin oikean vauhdin pitämiseen. En päässyt missään vaiheessa juoksemaan niin rennosti, mitä voin pitkissä vedoissa juosta. Talven aikana varmasti ehtii nuo vauhdit löytyä.

Juoksin yhteensä 9 tonnia. 5.25min, 4.49min, 4.15min, 4.02min, 3.51min, 3.41min, 3.31min, 3.20min ja 3.17min. Kivaa oli! Tein viimesessä vedossa happoenkan, vaikka vauhti ei ollut kova. Tämä on hyvä asia :)

Suurkiitos Tuomolle, joka toimi laktaattimittaajana! Kimmo oli kellottamassa ja Heidi tsemppaamassa. Oli oikein optimaalinen tukijoukko kyllä mukana matkassa. Kiitokset kaikille! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar