Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


tisdag 10 juli 2012

Sommardag

Igår sprang jag ensam en lugn 20.5km på förmiddagen. Det kändes skönt. Efter det träffade jag min kära kompis Cia på Teatteri. Solen sken och humöret var i topp. Därifrån gick vi till oss, där vi mötte på födelsedagsprinsessan Iita och hennes kompis. Eftermiddagen gick på vår terass i sällskap med sköna typer, Cia, Jenny och Tom. Jag älskar att vara på Bulevarden. Allting är så nära och allting är så lätt.

Därefter kom Sebu efter mig och sedan umgicks vi resten av kvällen. På grund av massagen, som jag hade kvällen innan, var mina ben så möra, att jag inte kunde träna en andra gång. Vattenlöpning var inte heller ett alternativ, eftersom jag har fått en ganska stor öm blåsa på foten, som inte skulle gilla vatten. Istället för länk, var vi och fika, cykla och sedan chillade vi på klipporna i solskenet. Jag drack en öl.

Det var en perfekt sommardag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar