Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


lördag 16 februari 2013

Spekulointi loppu

Viikko on mennyt sairastellessa. Olen normaalisti vain päivän kuumeessa ja sen jälkeen kaikki on hyvin. Tällä kertaa meni toisin. Olen vain odottanut ja levännyt ja odottanut hyvän olon tuloa, mutta se ei ole tullut.

Lähdin sitten tänään aamupäivällä verryttelemään ja tunnustelemaan kehoa, huomisia SM-halleja varten. Olen psyykkanyt itseni aika hyvään kisafiilikseen, vaikka valmistautumiset ovat menneet aivan läskiksi, mutta kuntoni on tällä hetkellä hyvä, joten mahdollisuus juosta kovaa ei ole kokonaan poissuljettu.

Tänään ymmärsin kuitenkin tilanteen. 5.5km:n verkka oli järkyttävä ja jalat olivat todella raskaat. Se oli vielä ihan normaalia, mutta kun 4x150m:n rullauksien aikana tulee vatsanesteet ylös, ymmärrän ettei kaikki ole ihan kohdillaan. Niiden jälkeen piti vielä juosta kotiin ja loppuverkan jälkeen tapahtui sama juttu. Tämän harjoituksen tarkoitus ei ollut kerätä happoja, vain herätellä kehoa. Joten tuon perusteella kuvaan itseni kipeäksi ja jätän todella haikein mielin SM-hallit tänä vuonna. 3000m juoksen seuraavan kerran toukokuussa.

 Nyt laitan kuitenkin kaikki energiat tervehtymiseen ja sen jälkeen nokka kohti seuraavaa tavotetta, eli SM-maanteitä. SM-maantie on 21.1km pitkä, eli puolimaraton, joka juostaan huhtikuussa. Odotan jo kisaa nyt ja toivon todella, että olosuhteet ovat tänä vuonna hieman paremmat kun viime vuoden hyytävässä -3 säässä.

Hyviä treenejä ja kisoja kaikille! Toivottavasti kaikilla on oikein mukava viikonloppu! Minä yritän myös nauttia levosta ja niin pois päin. :)

Vähän päälle 2kk aikaa päästä huippu puolimara kuntoon. Aikaa ei ole paljon, joten nyt en todellakaan aio ottaa mitään riskiä juosta kipeänä.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar