Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


torsdag 21 februari 2013

13km kevyt. Not.


Päivän 13km piti tuntua kevyeltä, mutta ei. Askel oli kilometrin jälkeen todella väsyneen tuntuista ja päässäkin heitti. Uskon kuitenkin etten enää ole kipeä, vain tämä lenkki oli huonon tuntuinen eri syistä. Nukuin todella huonosti ja sen takia aamupalakaan ei maistunut. Lenkin jälkeen maistui kuitenkin ruoka ja nyt saan levätä, joten uskon ettei mitään sen kummempaa vaivaa ole.
Onneksi sain sattumalta seuraa Jussilta hetken verran. Oli mukavaa kuunnella jotain muuta kun omaa raskasta askelta. Keskivauhti tällä lenkillä oli 5.18min/km ja keskisyke oli 144. Lopussa syke oli liian korkea vauhtiin nähden, mutta olisin jäätynyt, jos olisin hiljentänyt vauhtia. Illalla minulla on keskivartalo-jumppa, joten eiköhän juoksu tunnu jo paljon paremmalta huomenna.

Minä inhoan, kun tunnen itseni kömpelöksi ja hitaaksi. Nämä lenkit vahvistavat vain sitä tunnetta. Minua melkein hävetti juostessa, kun juoksu tuntui niin naurettavan rankalta ja siltä se varmasti näyttikin. Hohho.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar