Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


tisdag 26 februari 2013

Jag älskar löpning


Tänään juoksu tuntui ensimmäistä kertaa 2.5 viikkoon hyvältä! Onhan askel rullannut, mutta Noro-virus heikensi oloani melkoisesti. Kun sitten vihdoin pääsin taas juoksemaan, alkoi sydämessä ajottain tuntua oudolta. En sanoisi suoranaista kipua, mutta tunne oli todella epämielyttävä. Siitä seurasi taas lääkräinkäynti ja pientä lepoa. Eilen juoksin kevyen 10km:n aamulenkin ja illlalla 7km+  5x100m, jotka tuntuivat hyviltä. Sydämessä ei tuntunut lainkaan ja sykkeet pysyivät melkein normaaleissa lukemissa.

Tänään aamulla sykkeet olivat täysin normaalit, mutta lauantain puntti oli vetänyt jalat aika jumiin, joten toisen lonkan ja reiden kanssa oli pientä ongelmaa. Kävely ei onnistunut, mutta juoksu toimi. Illan kova treeni tuntui kuitenkin hyvältä. Verkassa sykkeet olivat alhaalla ja askel rullasi hyvin. Reisikin oli antanut hieman periksi, kiitos Sebun tennispallo- viritelmän. Se on oiva hieroma väline. 

Päivän kovan treenin kruunasi minun esikuvani sekä valmentajani Kirsi Valasti. Hän seurasi askellustani, sykettäni ja väliaikojani. Treeni meni juuri, miten pitikin. Tonneja juoksin yhteensä 5 kappaletta ulkona, 90 sekunnin palautuksella. Juoksin 3.48-3.28 vauhtia. Toiseen suuntaan oli vastatuulta, mutta se ei haittanut. Olen erittäin tyytyväinen päivän treenin, koska se pysyi aisoissa. Kirsin läsnäolo antoi kyllä hirmu paljon. Hän näytti vielä erittäin hyvän venytysliikkeen, juuri minun ongelma-alueelle. Joten jatkossa voin myös venytellä kyseistä paikaa enkä aina riehua tenninpallojen kanssa.

Nyt Olli tulee hieromaan reiden auki, jotta se ei menisi enää enemmän jumiin. Tänään on ollut erittäin hyvä päivä. Koulussakin oli kivaa! Esitelmä Krisun kanssa meni myös hyvin. 


Haha, tästä tuli ylipositiivinen teksti. Huomenna 16km kevyt, koulu-juttuja ja HJK:n peli. Jiippi! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar