Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


fredag 15 mars 2013

Twitter


Jag är nuförtiden mera aktiv på Twitter. Ni kan hitta mig på @ninachydenius

Men nu när jag är här, kan jag berätta lite om min vardag. Jag springer, pluggar och arbetar som en intern för Paul Bragiel, i/o Ventures. Internshipen är det coolaste jag har varit med om på länge. Förstås är löpningen på första plats, men jag är så otroligt tacksam över intershipen och att jag kan vara så här taggad för något annat än löpning. Jag trodde att det helt enkelt inte var möjligt. Dessutom är det ett arbete vi snackar om. Jag har en framtid! Jippiii! Nu har jag fått en bekräftelse, att entreprenörskap verkligen är något för mig. Känner mig super lättad.

Internshipen är liksom toppen. Ännu roligare är det, när vi får dela glädjen. Vi är sammanlagt fyra brudar från Hanken som fick platsen. Vi är det bästa teamet ever. Det är så roligt att få dela de goda prestationerna och utmaningarna samt ansvaret. Brudarna är verkligen kanon. Jenny, Charlotta och Fredrika är alla smarta och mycket ambitiösa brudar. Det är verkligen en glädje att få arbeta med dom. Speciellt Jenny har lärt mig mycket. Hon är personen, som får mig att lugna ner mig, då jag blir över taggad. Hon är även vår datanörd med ett mycket visuellt öga. Jag gillar människor som uppmuntrar och inte gör en att känna sig dålig. Jennys beteende är mycket uppmuntrande. Till exempel, jag lärde mig först nu att använda GoogleDocs. För Jenny var det säkert en chock, men istället för att bli störd på mig över min okunskap, lärde hon mig lugnt, hur allting fungerar. En egenskap jag verkligen uppskattar. Om man vet och kan något, skall man inte se ner på folk utan lyfta folket till samma nivå som en själv.

Jag fick förresten världens bästa komplimang idag. Personen sade till mig, att när du väl blir taggad för något brukar du göra det på fullt och slutsatsen brukar vara bra. Då syftade personen på just detta projekt. Han trodde på att jag lyckas med det här. Han tror att jag kan tackla problemen och utmaningarna som arbetet medför. Branschen är ny och min kunskap mycket liten, men jag börjar från noll och jag litar på att min motivation att lära mig driver mig framåt samt team spiriten. Arbetet är förresten språkmässigt toppen, eftersom vi talar engelska. Just vad jag behövde. 

Imorgon skall jag springa i Aktia Cupen. 10km, ute. Jag är utvilad och så ready som man bara kan vara. Det bubblar inom mig. Jag väntar på att få höra startskottet och sedan bara få springa så hårt jag orkar. Tömma huvudet och kroppen till noll. Känna den totala utmattningen och känslan efter en maxuthållighets-prestation. I just love it.

God natt. God Bless

7 kommentarer:

 1. oj, jag ska också springa Aktia Cupen! Du får funka som kanin :) jag kommer väl i mål en 5 minuter senare ;)

  SvaraRadera
 2. Vad kul! Haha, passar bra! Så härligt väder och allt. Det här är en bra dag! :) Lycka till, om vi inte ses före loppet.

  SvaraRadera
 3. grattis! du är superduktig! jag kan ju inte ens jämföra mej med din tid :D
  långpass nån söndag? i morgon måste jag springa tidigt, kom om du orkar men annars kanske nästa veckas söndag?

  SvaraRadera
 4. Oj tack ska du ha. Är du nöjd med din prestation?
  Lång länk låter nog som en bra plan. Jag skall imorgon springa långlänk. Lite udda, men hade hårt igår och idag, så söndagens långlänk är på måndag. Du råkar inte ha ledigt typ på förmiddagen? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. jo, rekord är alltid rekord, så jag är nog nöjd med min tid.
   vardagar är lite krångliga för mig, men hur ser din påsk ut? långpass på påsksöndagen? då borde jag hålla på typ 2,5 h.

   Radera
 5. Rekord är alltid super! :) Påsken är ganska tuff träningsmässigt. på söndag springer jag 3x3km hårt + en lätt länk på kvällen. springer 2h på måndag morgon. vad springer du då?

  SvaraRadera
  Svar
  1. okej, har MV-juoksu på lördag o långpass på söndag, må återhämtande. så våra program går lite i kors :)

   Radera