Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


fredag 12 oktober 2012

Hyvä päivä

Heräsin ja olin yllättävän pirteä, joten menin suoraan juoksemaan 10km:n aamulenkin Helsingin keskuspuistossa. Tänään oli sellainen unelma aamulenkki tunne. Juoksu kulki juuri kuten pitikin ja mieli oli rauhallinen. Joka askel tuntui hyvältä eikä mistään sattunut. Nämä aamuhetket, kun metsässä ei juuri ole muita, ovat mahtavia. Kuulet vain oman hengityksen ja askelluksen. Luonto ja sen kauneus vahvitsuu ja ymmärrän arvostaa kaikkea ihanaa ympärilläni. Lenkki jatkuu ja ajatukset rullaavat päässä. Ei mitenkään stressaavia ajatuksia vaan positiivisia. Lenkin kruunasi se kun tulin kotiin lenkiltä, niin herätyskelloni soi. Winning! Ihana aamu kerrassaan!

Lenkin jälkeen valmistuduin Suunnon koulutuspäivään. Suunto on minun uusi yhteistyö kumppani. Minä autan heitä jouksukouluissa ja tuote-esittelyissä ja heiltä saan siiten vastinetta siihen. Suunto-tiimi vaikutti todella mahtavalta. Hyviä tyyppejä! Hej på dej Suunto, hej då Garmin!

Koulutuksen jälkeen menin Mäkelänrinteen uimahalliin uimaan ja jumppaamaan. Olli oli seurana, vaikka me eri radoilla uitiin. Tein kelaus treenin, eli kelaus vastaa juoksun pk-treeniä. Uin yhteensä vähän päälle 4km. Menin hieman sekasin laskuissa, kun sarjat olivat niin pitkiä. Hauska yllätys oli vanhan uintikaverin näkeminen. Hänkin on vaihtanut lajia. Oli hyvin hauska jutella hänen kanssaa.

Hyvää yötä. Tänään minä voin erittäin hyvin. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar