Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


torsdag 16 augusti 2012

Kausi paketissa

Eilen juoksin kauden viimeisen kilpailun. Sen jälkeen oli helpottunut olo. Aloitin minun 1500m kilpailun 800m:n vauhtilla. Tarkotus oli lähteä rohkeasti, mutta tuo oli kyllä turhan rohkea. Hauskaa se kuitenkin oli. Tänään olen lepäillyt ja nauttinut auringosta. Juoksen mitä todennäköisemmin tämän viikon ohjelman mukaan ja sitten alkaa täysilepo. Sitä odotan. Voisinpa aloittaa heti, mutta olen jo sopinut pari yhteisharjoitusta.

Kiitos tuestanne!

P.S Tämä päätös tuntuu niin hyvältä juuri nyt. Olen iloinen ja aion aloittaa harjoittelun hyvin maltillisesti. En aio keittää yhtä isoa puuroa ensi kaudelle.

1 kommentar:

  1. Päätös on hyvä, kun se oikea. Paljon voimia ja tsemppiä jatkoon ja tulevaan harjoitteluun! Ehkäpä tapaamme samalla lähtöviivalla sitten ensi kesänä :)

    SvaraRadera