Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


söndag 12 augusti 2012

Kalevan kisat tai ei...

Minä en kerta kaikkiaan tiedä, mitä minun kannattaisi tehdä. Laittaa kilpailukausi pakettiin ja pitää ylimenoa nyt ja sitten saisin uuden startin. Miksi jatkaa tätä?

Peiposen eilinen juoksu motivoi. Hän juoksi mahtavan ajan ja vielä viime kesänä hän ei ihan ehkä ollut hänen parhaassa juoksukunnossa. Se oli hienoa nähdä, että vuodessa on mahdollista parantaa noi valtavasti.

3 kommentarer:

  1. Johannan juoksu oli todellakin hieno soolo. Mutta onhan hänellä pohjia ja juoksi jo 16-vuotiaana komeita tuloksia. Ongelmia varmasti ollut, mutta nyt lienee saanut taas asiat kuntoon ja tulos on nähdynlainen. Joten pää pystyyn ja eteenpäin, kyllä se aurinko vielä paistaa. Aikaa on ja eikös kestävyysjuoksijat (etenkin maratonaarit) ole usein parhaimmillaan "kypsemmällä iällä" :) Voimia ja taistelumieltä!

    SvaraRadera
  2. Ställ dig på startsträcket på Kalevan Kisat! Det är en tävling kvar och sedan kan du starta om och kasta denhär sämre sommaren någonstans. Och mittiallt så bara far det där! Du är nog tränad så de e ju inte på de (kanske du också borde vila som jag?).

    Syns i Lahtis ;)

    SvaraRadera