Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


torsdag 2 augusti 2012

Eilinen kilpailu

Odotin melko paljon eilisestä kilpailusta. Tavoitteena oli juosta lähemmäs 17.00, mutta lopputulos oli 17.23. Juoksuni on tunutnut paljon paremmalta viime aikoina, niin eilinen tulos oli pettymys. Aloin sitten heti analysoimaan tilannetta. 17.16.9 juostu aika Norjassa oli siis minun kesän paras aika ja siihen valmistautumiset olivat aivan eri luokkaa kuin eiliselle juoksulle. Uskoin ennen eilistä starttia, että pystyn juoksemaan kovemman ajan vaikka treenejä ja kovia harjoituksia oli ennen tätä kilpailua paljon enemmän. Tämä tulos todisti sen, että minun pitäisi nyt vain laittaa jäitä hattuun ja keskittyä yhteen kilpailuun kerralla. Minun tiistain 800m:n kilpailu ja 10km:n maantiekilpailu oli ehkä turhan lähellä...

Nyt minulla on kaksi vaihtoehtoa. Keskittyä U23 SM- kilpailuihin hyvillä harjoitukislla tai sitten harjoitella kunnolla ja tehdä pitkäkestosia vauhtikestävyysharjoituksia maratonia ajatellen. 

Tänään on kuitenkin kevyttä ja huomenna lepo, no matter what. Loppuviikon harjoitukia aion muuttaa melkoisesti. 

3 kommentarer:

  1. Hei Nina! Missä ja milloin meinasit maratonin juosta?

    SvaraRadera
  2. Hei! Ajattelin juosta SM-maran 14.10.2012. Onko sulla maraa mielessä? :)

    SvaraRadera
  3. Hei! Tsemppiä valmistautumiseen :) Itselläni ei suunnitelmissa ole maraa vielä tälle vuodelle, ehkä ensi vuonna sitten. Kalevalaiset ja ainakin yksi puolikas maraton toivon mukaan kuuluvat syksyn kuvioihin.

    SvaraRadera