Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


lördag 19 mars 2011

19.3.2011

Hyvä päivä

Aamu herättely lenkki sujui mukavasti. Eilinen tosin ei sujunut lainkaan. Kevyt nopeustreeni, joka tuntui oikein tahmealta.
Päivän Aktia- maantie cup sujui paremmin mitä olin uskaltanut odottaa. Maantie 10km aikaan 38.14, eli noin 1minuutin parannus viime vuodesta. Hurraa! Olisi lähtenyt vielä kovempaa, jos tie ei olisi ollut uuden lumen peitossa. Muuta olen tyytyväinen ja iloinen. Viime vuodesta tämä palautuminen on hieman parantunut. Kävin hierojalla, söin, katsoin elokuvan perheeni kanssa, söin ja nyt menen ilta kävelylle koiramme kanssa. En jaksa mitenkään lähteä minnekkään. Tänään haluan levätä.

Pappa on niin kiltti. Hän huolehtii minusta niin. Hoitaa kaiken ja yrittään niin kovasti. En taida näyttää kiitollisuuttaan tarpeeksi...
Valmentajani Kimmo taas on aivan mieletön. Eilinen "angsti"- viesti oli kai minulta jonkunlainen avunhuuto/ huomionkaipaus. Kimmo vastatsi siihen. Kiitos Kimmo, että välität! Tänään kilpailun jälkeen puhuimme perus- asiat läpi, mutta sitten hän myös kertoi lukeneensa eilisen viestin. Ne asiat mitä hän sanoi, olivat juuri mitä tarvitsin kuulla. Olen tuntenut itseni hyvin yksinäiseksi, kun en ole pystynyt puhumaan perheeni tai ystävieni tai larin kanssa. Kimmo antoi minulle niin paljon voimia. Hän on hyvä ihminen.

En ymmärrä miten hän jaksaa huolehtia kaikista, hänen perheestään sekä kaikista valmennettavistaan..Kuka huolehtii hänestä?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar