Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


torsdag 17 november 2011

Lari

Kiitos, että olet olemassa. Kiitos, että puhut kanssani. Kiitos tuesta ja avusta. Ilman sinua en pärjäisi. Tunnet minut paremmin kun kukaan muu ja on helpottavaa, kun luotan sinuun 100 %. Olen elännyt sumussa siitä lähtien kun erosimme. Kiitos sinun, sain taas elämästä kiinni. Miten voin kiittää?

Nyt aion toden teolla ryhdistäytyä. Peli ei ole vielä pelattu. Vaikka tämä syksy meni miten meni, ei se suinkaan tarkoita että antaisin periksi. Kyllä tämä vielä hyväksi muuttuu!

Hanken on koulu, jonka aion käydä loppuun. Minä aion pitää markkinoinnin pääaineena, mutta aion vaihtaa sivuainettani. Tämä on varma päätös. Aion myös keskittyä opiskelemaan kieliä.

Mitä juoksun tulee, aion panostaa täysillä. En vielä tiedä miten sen aion tehdä, kun opiskelen mutta se selviää ajan myötä.

Lari, pelastit minut taas. Jag älskar dig

1 kommentar: