Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


lördag 22 juni 2013

3000m

Käsittämätöntä. 3000m aikaan 9.27.4. Paransin omaa ennätystä 14 sekuntia. Voitin kisan ja juoksin alusta loppuun aivan yksin. Fiilis oli mahtava. Lähdin kovaa, mutta jotenkin kaikki vain toimi. Juoksu ei ole ikinä ennen tuntunut noin hyvältä. Se oli kun unelma. Keuruun kilpailu oli muutenkin hyvä. Tosi hyvä tunnelma ja paljon hyviä tuloksia.

Maalin tullessani juoksin Sebun luokse ja tuuletin. Aikani oli helpotus ja suuri ilo. Olen niin super duper hyper kiitollinen, että juoksin noin hyvän tuloksen. Olemme Kirsin kanssa hieman pähkäilleet, kun harjoitukset kulkevat yllättävän kovaa, mutta sitten kilpailutulokset ovat junnanneet paikoillaan. Minun uskoni meni kesällä, mutta Kirsi ja Sebu uskoivat minuun. Minun tavoitteeni tälle kesälle oli juosta alle 9.42, mutta nyt voin jo tavoitella aikaa alle 9.25. Usko itseeni on palannut.

Tärkein asia tässä nyt on kuitenkin kiitollisuus. Annan myös itselleni ilon olla ylpeä itsestäni. Olen tehnyt kovaa työtä kaksi vuotta tuloksetta. Nyt se palkittiin. Uskon itseeni ja luulen, että pystyn myös parantamaan minun 5000m:n ja 10 000m:n aikoja.

Suurin ero tällä 3000m:n valmistumisessa minun edellisiin kilpailuihin oli tankkaus. Aion syödä samalla tavalla Jämsän 5000m:lle ja sitten katson, jos se vaikkapa tuottaisi sielläkin tulosta. En toki ota mitään paineita Jämsään. Aion juosta kun viimestä päivää, mutta aion kuitenkin mennä rennoin mielin kilpailuun. 

Tuskin maltan odottaa, vaikka jalat ovat nyt väsyneet. Tosin, kyllä ne viikossa ehtii palautua. :)

Iso kiitos myös Pekalle joka huuteli kierrosaikoja ja tsemppasi. Muuten olisin varmaan lähtenyt vielä kovempaa ja hyytynyt totaalisesti. :) Nyt uskallan kuitenkin lähteä tavoittelemaan hieman kovempaa kolmosta ensi kerralla. JipppiiiI!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar