Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


tisdag 4 december 2012

Talvi tuli

Viime torstaina alkoi muistaakseni kunnon talvi. Aamuverkan tein ulkona ja kiihytvän juoksun ja kv-treenin tein sisällä. Harjoitukset menivät hyvin. Torstai iltana alkoi sataa lunta toden teolla ja ihmettelin suuresti, miten ihmeessä tulen selviämään tämän talven...
Perjantai aamuna oli lumimyrsky. Minä päätin, että tänä vuonna en aio juosta kaikkia harjoituksia matolla, joten lähdin myrskyn sekaan juoksemaan. Se oli hauska ja haastava lenkki. Lunta oli joka paikassa ja lunta pyrytti joka suunnasta. Minä taistelin lunta vastaan ja olo oli voittamaton. Sykkeet olivat matalat ja askel kulki lumihangessakin. Hymyilin melkein koko lenkin ajan ja tunsin itseni aivan hulluksi. Kun jokin asia tuntuu epämielyttävältä, sen voi aina muuttaa omaksi haasteeksi. Näin kävi perjantaina. Perjantai iltana minulla oli kova harjoitus, jonka tein ihan suosiolla matolla. 2x3km+1km 12.07,11.30+ 3.32. Tuntu hyvältä! :)

Launataina pidin lepoa, kun olo ei ollut hyvä ja jalat aika herkät ja koska muutin Sebun luokse virallisesti. Muutossa meni melkoisesti aikaa. Viikonlopun kruunasi sunnuntain 30km:n lenkki (2h 35min) ja pizza illallinen. Ohjelmassa oli 25km, mutta se tuntui tylsältä, joten nostin panoksia ja päätin 10km:n kohdalla juosta 30km. Pieni porkkana matkan varrelle. Ei se loppupeleissä hirmuisesti muuta, jos juoksee 25 tai 30km. Viimeiset kilometrit olivat ne parhaat. :) Minulla oli vettä mukana, mutta se jäätyi. :D Tuo oli muuten ensimmäinen "pitkälenkki+pizza-päivä" minkä olen ikinä pitänyt. YES! :) 

Sebun kodista kehittyy ajan myötä meidän yhteinen koti. Olemme molemmat iloisisa tästä. Olen niin väsynyt reissaamaan kahden asunnon välissä. Näin on helpompi ja kivempi. Eilen olimme Ikeassa ja mukaan tuli melkoisesti juttuja. Suuremmat ostokset ovat tosin vielä paperilla.

Tänään tein 7km:n kiihtyvän aamuverkan+ kv jumpan. Kohta puolin menen Myllypuroon juoksemaan 6x1000m. YES! :) Olisi ollut pari luentoa tänään, mutta minulla oli Henriikan kanssa tapaaminen, joten koulu sai jäädä. Valitettavasti. Tapaaminen oli tosin hyvin hyödyllinen. Viikonlopun jälkeen oli hyvä kasata ajatukset ja muistuttaa missä vaiheessa olen. 

Minä muuten inhoan kylmää. Viime vuonna tähän aikaan minua motivoi Etelä-Afrikan 4 viikon leiri, joka alkoi 21.12.2012. Nyt minulla ei valitettavasti ole leiriä tiedossa, kun tukia leikattiin, mutta minä aion näyttää kaikille, että olen kovemassa kunnossa kun koskaan ennen tänä kesänä. Kun minä juoksen EM-rajan rikki toivon saavani jostain tukea. Ei kai se ole liikaa vaadittu?

Nyt minulla ei ole muuta vaihtoehtoa, kun vain harjoitella kylmässä ja ottaa kaiken irti tästä. 

1 kommentar:

  1. Onnea uuteen kotiin <3
    ja paljon haleja Nipsulle :)

    SvaraRadera