Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


fredag 19 april 2013

KIRIRINKI LYHYESTI


-Kiririnki on suomalainen urheiluun suunnattu yhteisörahoituspalvelu.
-Maailmalla crowdfunding-nimellä tunnetun yhteisörahoituksen tarkoitus on antaa kaikille mahdollisuus osallistua itselleen tärkeän hankkeen rahoittamiseen.
-Palvelu, joka pyrkii muuttamaan suomalaista urheilukulttuuria ja tapoja, joilla urheilijat keräävät itselleen rahoitusta myymällä fanituotteita kannustajilleen.

-Kiriringin kautta pääset mukaan fanittamiesi urheilijoiden taustajoukkoihin rakentamaan heidän menestystään. Sinä valitset urheilijan, jota haluat tukea. Ja mikä parasta, Kiriringissä fanituotteista maksamasi summa menee suoraan urheilijalle ilman välikäsiä.
 Kiriringin urheilijat Chydenius, Lindfors, Mattila, Toivo, Silander Martikainen.
-Palvelun ylläpitoon varaamme vain 10 % kokonaissummasta. Kiririnki on siis täysin uudenlainen kanava fanien ja urheilijoiden kohtaamiseen, ja toimintaan yhteisen tavoitteen puolesta.
-Kiriringissä kaikki urheilijat esitellään heidän omilla nimillään ja tiedoillaan julkisesti. Käynnissä olevan projektin aikana kerätty rahamäärä ja nimensä julkaisseet fanit päivittyvät reaaliaikaisesti urheilijan sivulla, ja ovat aina kaikkien nähtävillä.
                              Minun tavoitteeni ja sen tämänhetkinen tilanne.
-Rahoittajat eli kirittäjät esiintyvät palvelussa omilla nimillään, mutta yksityishenkilö voi kirittää myös anonyymisti.
-Kullakin Kiriringin urheilijalla on selkeä tavoite, johon hän kerää rahoitusta.
-Tavoite puolestaan määrittelee rahasumman, joka asetetaan projektille. Minimitavoitesumman voi aina luottaa olevan realistinen, sillä vain täyttyneestä rahoitustavoitteesta urheilija saa rahaa.
-Kiriringissä kirittäjä kannustaa urheilijaa ostamalla fanituotteen.
-Fanituotteet ovat urheilijan itsensä luomia ja niiden laatu vastaa aina kirittäjän antamaa rahasummaa. Sen lisäksi, että pääset kirittäjänä mukaan urheilijan tukijoukkoihin, saat konkreettisen tuotteen rahoituksestasi.
-Urheilijan sivulta löytyvät fanituotteet lähtevät kirittäjille heti projektin tultua päätökseen. Kiriringin maksutapahtumat kirittäjiltä urheilijoille välittää perinteisiä pankkeja korvaava Holvi. Holvi on Finanssivalvonnalle rekisteröity maksupalveluiden tarjoaja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar