Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


onsdag 19 september 2012

Ylimenokauden kuulumisa

Tämä ylimenokausi on ollut paras mahdollinen tähän asti. Olen elänyt hyvin terveellisesti ja aktiivisesti. Olen opiskellut paljon ja yrittänyt viettää aikaa läheisteni kanssa. En ole juossut kohta kahteen viikkoon, joka on mennyt yllättävän nopeasti. Olen tämän 1.5 viikon aika tehnyt kaksi lyhyttä harjotusta. Hieman krossia, jumppaa, vesijuoksua ja uintia. Olen nauttinut harjottelusta enkä ole suunnitellut niitä. Olen harjoitellut vain tuntemuksen mukaaan. Eilinen harjottelu vedessä oli hauska. 25min vesijuoksua Sebun kanssa ja sen jälkeen 400m uintia. Oli aika huvittavaa uida 400m. Sehän ei edes riittäsi alkuverryttelyksi uinnissa, mutta näillä mennään. En ole enää uimari, enkä ole uinut pitkään aikaan. Tekihän minun mieli vetää kunnon uinti treeni, mutta ylimenoa kunnioittaen en sitä tehnyt. Uin 200m alkuverkkaa, vesijuoksun jälkeen ja sen jälkeen 2x25 maksimia 25m:n palautuksella+1min ja sen jälkeen loppuverkka. Oli hauskaa ja käsiä hapotti!
Illalla olisin tehnyt mitä vain, yhdestä lenkistä, mutta jalassa on vielä tunemuksia. Tuntemukset muistuttaa, että minä lepään syystä. Unohdan sen niin helposti muuten. 2.5 viikkoa vielä ilman juoksua, ei se niin pahalta enää tunnu. Siihen mennessä minulla on niin kova juoksu nälkä, että jaksan vetää vaikka koko talven Suomessa.

Tänään halauaisin mennä spinnaamaan. Odotan iltaan, koska nyt minun pitäsisi opsikella.


4 kommentarer:

 1. Moi! Kuulostaa tosiaan siltä, että pidät kunnon ylimenokauden :) Aloitatko määrän mättämisen sitten 2,5 viikon päästä vai vieläkö SM-mara siintää mielessä (vajaan viikon viimeistelyllä)?

  SvaraRadera
 2. Joo, tuntuu et se on ainoo järkevä ratkasu. En mä maraa tällä jalalla juokse. Haluun saada ehjän pohjan ens kaudelle. Miten voit itse?

  SvaraRadera
 3. Ylikuntoa, lisäksi sain eilen kahden viikon lääkekuurin. Kuitenkin, henkinen vointi ja motivaatio ovat paremmat kuin kertaakaan kesällä. Aloittelen pk-kautta maltillisesti ensi viikolla. Tavoitteena minullakin saada ehjä pohja ensi kaudelle.

  SvaraRadera
 4. Oi voi.. :/ Nå hyvä kuulla kuitenkin että psyyke on vahva! Allright, muista että hermoston palautumiseen ei pari viikkoa riitä... Tsemppiä sinne ja hyvää syksyn jatkoa! :)

  SvaraRadera