Jag är en långdistanslöpare från Helsingfors. Mina huvudsträckor är 5000m och 10 000m och mitt mål är att vara med i de Olympiska spelen år 2016 i Rio de Janeiro. Där tänker jag springa fortare än någonsin förr. Vid sidan om löpning studerar jag på Hanken Svenska Handelshögskolan.


måndag 22 juli 2013

Eliittikisat


Mietin kauan, jos jättäisin SavoGamesit kokonaan väliin ja juoksisin turvallisen SFI-kilpailun täällä kotona Helsingissä. Kirsi sai kuitenkin minut järkiini ja lähdin Lapinlahdelle. Heti sinne tultuani olin iloinen tästä ratkaisusta. Minulla oli Jämsän jälkeen kilpailutaukoa ja keskityin vain harjoitteluun. Sen takia kovemman tason kilpailuun lähteminen pelotti. Minulla oli kuitenkin nämä samat asiat edessä Kalevan Kisoissa, joten oli parempi nyt lähteä tekemään yksi valmistava kisa reissu ennen Kalevalaisia. Ei minua tuo juoksu pelota, vain kaikki muu sen ympärillä. Tämä oli hyvä harjoitus ja nyt voin lähteä varmoin mielin Vaasaan juoksemaan.

Kilpailu oli ihan ok. Minulla ei ollut kulkua päällä ja sen takia olen melko tyytyväinen aikaani. En saanut puristettua kaikkea irti ja se harmittaa, mutta nyt olen taas oikeassa kilpailuvireessä. Sain Lapinlahdelta osittain mitä hain, kilpailuintoa ja itsevarmuutta. PB jäi, mutta se(ne) tulee ensi viikolla. Sitä paitsi tutustuin uusiin juoksijoihin, joka on aina erittäin mukavaa! Minä pidän niin kovasti kansainvälisistä kilpailuista, kun tunnelma on niin hyvä ja saa tutustua uusiin ihmisiin.

Nyt keksityn tämän viikon kokonaan Kalevan Kisoihin. Siitä tulee niin hauskaa! 

1 kommentar:

  1. Ei kulkua? Jos/kun asiaan tulee korjaus viikonloppuna, ennäty(k)s(et) paranee varmasti. Tsemppiä koitoksiin!

    SvaraRadera